SWITCH = ON

Op vrijdag 4 september vond de opening van het nieuwe mediaseizoen: Happy New Year! plaats op het Media Park in Hilversum. Deze feestelijke opening stond geheel in het teken van de nieuwe ontwikkelingen op het Media Park. Zo werd paviljoen SWITCH officieel geopend, de nieuwe huisstijl gepresenteerd en ontvingen de winnaars van een start-up competitie uit handen van wethouder Wimar Jaeger een cheque ter waarde van één jaar gratis huisvesting op het Media Park. Deze winnaars vestigen zich als eerste bewoners in een gerestylede start-up hub LAB24 op het Joop van den Endeplein. Bovendien krijgen deze start-ups begeleiding vanuit het Media Park Accelerator Programma van iMMovator

Opening paviljoen SWITCH
Tijdens de opening van het nieuwe mediaseizoen werd paviljoen SWITCH officieel geopend door wethouder Wimar Jaeger. SWITCH is een uit containers opgebouwde plek op het Joop van den Endeplein, in het hart van het Media Park. Het in het oog springend paviljoen is een flexibele en open ruimte waar komend jaar een divers programma aan lezingen, workshops, exposities en vrijdagmiddagborrels wordt georganiseerd. Ook externe partijen kunnen gebruik maken van deze nieuwe locatie. Kijk voor meer informatie op www.mediapark.nl/SWITCH of neem contact op met switch@mediapark.nl.

Mark Achterberg (commercieel directeur Media Park): “SWITCH is een belangrijke, nieuwe faciliteit voor al onze bewoners. Zo kunnen creatieve brainstorms, vergaderingen, ontbijtsessies, (product)presentaties, opnames, live uitzendingen en ontvangst van relaties of klanten voor presentaties en demo’s plaatsvinden op een verrassende plek. Het draagt bij aan een prettig verblijf voor een ieder op het Media Park, dat is ons hoogste doel!”


Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK