Studio Stroop lanceert ‘Happy Hair Hour’

‘Mediakapper’ Wilfred Stroop viert het tienjarig jubileum van zijn salon in Hilversum op een bijzondere manier. Om niet alleen BN’ers, maar alle Nederlanders kennis te laten maken met de expertise van zijn team, dat sinds jaar en dag tekent voor haar- en make-up-producties voor tv-programma’s, speelfilms en tijdschriften, lanceert  hij het ‘Happy Hair Hour’: klanten ontvangen 20 procent korting op alle behandelingen, met uitzondering van hair extensions.

Op woensdag- en donderdagmiddag is het Happy Hair Hour vanaf 14 uur in de salon aan het Joop van den Endeplein 5 op het Media Park in Hilversum, direct naast de rode loper van Studio 21. Bezoekers krijgen een hapje en drankje aangeboden en kunnen kennismaken met nieuwe trends zoals  ‘disconnect’ en ‘pixie cut’-kapsels, ammoniakvrije kleuringen, ‘hair chalk’ en keratinebehandelingen.

In tien jaar tijd is Studio Stroop uitgegroeid tot de toonaangevende locatie voor trendy, verzorgde kapsels. Het team van ‘hair experts’ tekent voor professioneel advies op het vlak van styling, kleuring en verzorging aan iedereen die er graag goed uit wil zien. In de woorden van trendsetter Wilfred Stroop: ‘Geef je leven extra kleur’.

januari 2015

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK