Opschoondag Media Park

Het Media Park stond vandaag in het teken van de landelijke opschoondag die zaterdag plaats vindt. Samen met groep 4 van de Groen van Prinsterer School uit Hilversum zijn de handen uit de mouwen gestoken om het Media Park op te schonen. De 30 kinderen uit groep 4 werden vanmorgen bij Beeld en Geluid op het Media Park ontvangen door Jacco Zwerver van Media Park Beheer en Myra Bikker van Nederland Schoon.

De kinderen hebben behoorlijk wat zwerfafval geraapt op het Media Park. Tijdens de schoonmaak werd de kinderen meteen bijgebracht hoe schadelijk het is om zwerfafval niet op te ruimen en hoelang het kan duren voordat zwerfafval afbreekt. Bij de grote vijver op het Media Park kregen de kinderen uitleg over het nut en de noodzaak van een bijenkolonie door Ben Bus van de Mediabij. Daarna mochten de kinderen samen met groenleverancier DonkerGroen van het Media Park karpers uitzetten in de vijver.

Aan het einde van de ochtend mochten de kinderen bij facilitair bedrijf United met camera’s werken en een kijkje in een regiewagen nemen, we zijn tenslotte wel op het Media Park natuurlijk. Voor de kinderen was het een geweldige dag en ook Media Park Beheer en Supporter van Schoon kijken terug op een zeer geslaagd evenement.

 

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK