RTL Nederland: Patrick Klink

Elke donderdag, tijdens de lunch in de SWITCH, wordt er een gerenommeerde gast geïnterviewd over nieuwe projecten, innovatieve diensten of spraakmakende plannen. Deze week is Patrick Klink te gast bij de wekelijkse Media Park Update. Het interview is bovendien te volgen via de livestream! www.mediapark.nl/live

Patrick Klink is Manager Product Development Digital & Technology bij RTL Nederland. Tijdens de Media Park Update gaat hij in op de nieuwe digitale plannen van RTL. Welke technologische ontwikkelingen zijn voor RTL relevant? Aan welke innovaties worden gebouwd?

Opname bijwonen?
Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12:00 uur naar de SWITCH (on/off) op het Joop van den Endeplein. Uiteraard staat er een broodje voor je klaar. De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur ook live uitgezonden via de Media Park en de iMMovator website. En de opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de Media Park en iMMovator website.

Wat wil jij weten van Patrick?
Publiek in de SWITCH en online kunnen vragen stellen tijdens het programma. Heb jij een specifieke vraag voor Patrick? Stel je vraag live in de SWITCH of via twitter @immovator!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK