Media Park Update: Rene Delwel

Deze week is René Delwel (Managing Director van United) te gast bij de wekelijkse Media Park Update in de SWITCH. Het interview is bovendien te volgen via de livestream! www.mediapark.nl/live

Op 12 oktober werd bekend dat United als strategisch partner van TERN International de online postproductie gaat verzorgen van UHD content die via de nieuwe internationale UHD zender INSIGHT wordt aangeboden. TERN International lanceerde op MIPCOM de UHD Factual Entertainment zender INSIGHT. INSIGHT is een platform dat lineair en non lineair uitzendt en een interactieve, meeslepende en dynamische kijkbeleving biedt. Vanaf de start is de zender voor zo’n 60 miljoen kijkers in Europa en Azië. De nieuwe zender beschikt over originele UHD content geproduceerd door toonaangevende productiehuizen. Tijdens de Media Park Update vertelt René meer over de rol die United gaat spelen en op welke ontwikkelingen, zoals HDR (High Dynamic Range) en WGC (Wide Color Gamut), United gaat inzetten.

Opname bijwonen?
Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12:00 uur naar de SWITCH (on/off) op het Joop van den Endeplein. Uiteraard staat er een broodje voor je klaar. De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur ook live uitgezonden via de Media Park en de iMMovator website. En de opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de Media Park en iMMovator website.

Wat wil jij weten van Rene?
Publiek in de SWITCH en online kunnen vragen stellen tijdens het programma. Heb jij een specifieke vraag voor Rene? Stel je vraag live in de SWITCH of via twitter @immovator!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK