Media Park Update: Lara Ankersmit

Donderdag 22 oktober gaat vanuit de SWITCH (on/off) het eerste seizoen van de wekelijkse talkshow Media Park Update van start! Elke donderdag, tijdens de lunch, wordt er een gerenommeerde gast geïnterviewd over nieuwe projecten, innovatieve diensten of spraakmakende plannen.

De allereerste gast van dit seizoen is niemand minder dan Lara Ankersmit. Lara gaat in op de activiteiten van de NOS op het gebied van apps, diensten voor jongeren, live streaming en meer.

Lara Ankersmit is sinds 2001 hoofd Digitale Media bij de NOS. Tijdens de Media Park Update is er gelegenheid om Lara uitgebreider te ondervragen over innovatie bij de NOS. Waar zetten ze dit najaar op in? Hoe pakken ze nieuwe projecten aan? En welke rol spelen start-ups bij innovatie?

Opname bijwonen?
Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12:00 uur naar de SWITCH (on/off) op het Joop van den Endeplein. Uiteraard staat er een broodje voor je klaar. De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur ook live uitgezonden via de Media Park en de iMMovator website. En de opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de Media Park en iMMovator website.

Wat wil jij weten van Lara?
Publiek in de SWITCH en online kunnen vragen stellen tijdens het programma. Heb jij een specifieke vraag voor Lara? Stel je vraag live in de SWITCH, of via twitter @immovator!

Next guest: René Delwel op 29 oktober
De volgende gast van de Media Park Update is United directeur René Delwel. Op 29 oktober vertelt hij meer over de nieuwe internationale zender Insight, het strategisch partnership met Tern en UHD workflows. Ook deze Media Park Update wordt live gestreamed en is gratis bij te wonen in de SWITCH.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK