MBO College Hilversum in Studio 6

Na de pilot-periode van een jaar in Studio 4 heeft het MBO College Hilversum de huurovereenkomst met het Media Park langjarig verlengd en verhuist daarmee naar Studio 6.

De samenwerking met de verschillende bedrijven op het Media Park is voor de studenten een meerwaarde gebleken, maar ook de bedrijven reageren enthousiast. Zij lopen in en uit, geven gastlessen, zijn aanwezig bij examens en stellen materiaal beschikbaar om mee te werken. Er is een MediaLab gecreëerd waar studenten dagelijks aan het werk zijn in een echte omgeving. Hier worden nieuwe formats bedacht, nieuwe technische middelen getest en simulaties gebouwd.

Liza Fahner, opleidingsmanager Media van MBO College Hilversum: “Een leslocatie als deze is een grote meerwaarde voor ons onderwijs, hier leren onze studenten in de praktijk. In het MediaLab in studio 6 kunnen zij ervaring op doen en experimenteren met het produceren en maken van (nieuwe) media.”

Mark Achterberg, COO Media Park Beheer: “Mediabedrijven zijn op zoek naar goed opgeleide media-makers, die beschikken over actuele kennis en innovatieve skills. De lijnen tussen docenten en professionals zijn kort en dat komt ten goede van zowel het onderwijs als het bedrijfsleven.”

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK