Henk Hagoort te gast bij wekelijkse Media Park Update

Deze week is Henk Hagoort te gast bij de wekelijkse Media Park Update in de SWITCH. Het interview is bovendien te volgen via de livestream! www.mediapark.nl/live

Henk Hagoort is de voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hij studeerde geschiedenis en was van 2000 tot 2008 directeur van de Evangelische Omroep (EO). Binnen deze omroep werkte hij van 1992 tot 2000 als medewerker documentaires TV, afdelingshoofd informatieve programma’s en als lid van het managementteam. Voordat hij bij de EO in dienst kwam, werkte hij onder andere als toegevoegd docent Middeleeuwse Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Op 31 januari 2008 werd hij benoemd tot bestuursvoorzitter van de NPO. Tot zijn portefeuille behoren onder meer strategie en corporate communicatie.

Opname bijwonen?
Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan hier gratis in en kom vanaf 12:00 uur naar de SWITCH (on/off) op het Joop van den Endeplein. Uiteraard staat er een broodje voor je klaar. De Media Park Update wordt van 12.30 tot 13.00 uur ook live uitgezonden via de Media Park en de iMMovator website. En de opname van de Media Park Update komt dezelfde dag on demand beschikbaar via de Media Park en iMMovator website.

Wat wil jij weten van Henk?
Publiek in de SWITCH en online kunnen vragen stellen tijdens het programma. Heb jij een specifieke vraag voor Henk? Stel je vraag live in de SWITCH of via twitter @immovator!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK