Happy New Year: (gratis) borrel voor alle medewerkers van het park

Op vrijdag 4 september vieren we de opening van het nieuwe mediaseizoen. Deze feestelijke opening staat in het teken van de nieuwe ontwikkelingen op het Media Park. Zo zal deze dag paviljoen ‘SWITCH’ (een nieuwe plek op het Joop van den Endeplein) worden geopend, zal de nieuwe huisstijl worden gepresenteerd en worden de winnaar(s) van de start-up competitie bekend gemaakt. Bovendien vindt voorafgaand het eerste Cross Media Café van het najaar plaats en is het de start van de Open Studio Dagen: genoeg redenen voor een zomers feestje! Dat doen we met lekkere food en drinks en natuurlijk wat ‘good ol’ muziek. Kom langs voor koude drankjes, hapjes en muziek en praat bij met je collega’s en relaties na een welverdiende vakantie en maak samen plannen voor een innovatief najaar!

13.30-16.30 Cross Media Café ‘Coming Soon’

iMMovator trapt het nieuwe seizoen traditiegetrouw af met het Cross Media Café Coming Soon. Omroepen en mediabedrijven presenteren hun nieuwste innovatieve plannen en projecten. Laat je deze middag bijpraten over de grote projecten die dit najaar gaan lopen.

16.00-19.00 Happy New Year: opening van het nieuwe mediaseizoen

Direct na het Cross Media Café organiseren Media Park Beheer, iMMovator en andere partijen op het Media Park een borrel ter gelegenheid van het nieuwe media seizoen.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK