Eerste bewoners in LAB24

Het Media Park biedt speciaal voor innovatieve jonge ondernemers en start-ups een inspirerende werkplek in het hart van het Media Park. LAB24 biedt uitzicht op het Joop van den Endeplein, naast de grote studio’s, en biedt daarmee een ‘front row’ huisvesting in medialand. Een van de eerste bewoners van LAB24 is Hilversum Media Campus (HMC), een netwerk dat organisaties in de mediasector faciliteert in de continue ontwikkeling van professionals.

Met een enthousiast programmateam gaat HMC zich de komende jaren inzetten om datgene wat opleidingen te bieden hebben, nog beter aan te laten sluiten op de specifieke en snel veranderende vraag in de media-sector. Onder meer door interessante lezingen en challenges te organiseren, studenten rond te laten leiden op het Media Park en bedrijven te helpen met hun opleidingsvraagstukken.

Hans Lodders, programmamanager Hilversum Media Campus: “Een betere plek dan het Media Park om dit te organiseren dan vanuit het hart van het Media Park is er niet. Met onze activiteiten gericht op ontwikkeling van kennis en kunde van mediaprofessionals zijn we een waardevolle toevoeging voor alle bedrijven op het Media Park. Bovendien zitten we in ons nieuwe kantoor in LAB24 vlakbij de SWITCH waar we geregeld interessante lezingen gaan organiseren met onze partners.”

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK