Cross Media Cafe: Growing Games

Op dinsdag 27 oktober organiseren iMMovator en Growing Games een Cross Media Café dat in het teken staat van Games en Media! Wat gebeurt er als je games makers en tv makers samen aan een concept laat werken? Hoe versterken games televisieprogramma’s en vice versa? Hoe kun je TV en Gaming samen inzetten in een concept waarbij je de gebruiker écht activeert en betrekt?

Tijdens dit café presenteren games developers en televisiemakers hun best practices, daarnaast wordt de Games Monitor 2015 gepresenteerd, met inzicht in de Nederlandse game sector, incl. de ontwikkeling van het aantal bedrijven, banen en omzetcijfers. Kijk hier voor het volledige programma.

Voorafgaand aan het Cross Media Café vindt een zeer interessante workshop plaats (van 12.00-13.45) over discrete business modelling voor game en mediabedrijven. Deze workshop is georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam (lectoraat Crossmedia) in het kader van Growing Games en vindt plaats in het Studiocentrum op het Media Park. Je kunt zowel naar de workshop als het Cross Media Café gaan. Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK