bezoekadres = postadres

Om de vindbaarheid van de verschillende organisaties op het Media Park te verbeteren, is eind 2013 elke organisatie voorzien van een nieuw bezoekadres (voorheen Sumatralaan 45). Per 15 januari 2016 dient u het nieuwe bezoekadres tevens als postadres te hanteren. Sumatralaan 45 is dan officieel geen bezoek- én postadres meer. Poststukken met het Sumatralaan-adres worden vanaf die datum retour afzender gestuurd door PostNL. Uiteraard kunt u ook uw ongewijzigde postbusnummer (blijven) hanteren.
Brievenbussen
Om de poststukken bij u op het bezoekadres te kunnen bezorgen, worden er vanaf eind 2015 brievenbussen geplaatst. Dit in het kader van de Postwet welke beschrijft dat ieder officieel adres in Nederland voorzien moet zijn van een brievenbus ten behoeve van post verzonden door overheidsinstanties. U wordt nader geïnformeerd over de plaatsing van deze brievenbussen.

Procedure
Bewoners van single-tenant-gebouwen krijgen de sleutel uitgereikt van deze brievenbussen en dienen zelf zorg te dragen voor de lediging ervan. De brievenbus van multi-tenant-gebouwen wordt geleegd door DV Post Services. Vervolgens zijn de poststukken (als vanouds) op te halen bij DV Post Services in het Heideheuvelcomplex (Bob Spaaklaantje 2c, 1217 ZG Hilversum). Mocht u meer service wensen, dan kan het ook bij u op kantoor worden afgeleverd. U kunt voor meer informatie en de condities contact opnemen met Dirk Visser (035-6244220) of via info@dvpostservices.nl.

 

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK