ActiveVideo verlengt langjarig en breidt uit op het Media Park

ActiveVideo heeft onlangs haar huurovereenkomst langjarig verlengd op het Media Park in Hilversum. Het wereldwijde softwarebedrijf breidt uit met 260m2 in het Mediacentrum, een dynamische plek waar bedrijven uit de mediasector zich huisvesten en onderling kunnen profiteren van elkaars expertise en netwerk. Het verlengde huurcontract betreft nu in totaal 1.140m2 kantoorruimte.

Ronald Brockmann, CTO ActiveVideo: “We hebben er bewust voor gekozen ons te huisvesten in een stimulerende omgeving te midden van relevante business partners. Bovendien is de centrale ligging van Hilversum van belang voor onze groei; het aantrekken van hooggekwalificeerd personeel is hierdoor eenvoudiger. De bereikbaarheid, uitgebreide parkeergelegenheid en perfecte bandbreedte dragen bij aan het comfort en het prettig werken én verblijven op het park.”

Mark Achterberg, COO Media Park Beheer: “ActiveVideo heeft het Media Park sinds 2005 als thuisbasis verkozen, deze uitbreiding en langjarige verlenging spreekt wederom veel vertrouwen uit. ActiveVideo is een belangrijke speler op het Media Park waar traditionele en nieuwe media samenkomen.”

Over ActiveVideo
ActiveVideo® is het bedrijf achter CloudTV™, het cloud-gebaseerde software platform om functies van de traditionele Set-Top Box te virtualiseren. Service providers en content distributeurs wereldwijd gebruiken CloudTV™ om moderne user interfaces, on-line content en rijke advertenties naar miljoenen TV schermen te brengen. ActiveVideo is gevestigd in San Jose (Silicon Valley), met kantoren in Los Angeles en Hilversum. Meer informatie: www.activevideo.com

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK