GATEWAY A-B-C-D

De Gateways zijn de meest recent ontwikkelde gebouwen op het Media Park. De drie kantoortorens (Gateways A, B en C) en het lager gelegen kantoor- en productiegebouw (Gateway D) zijn onderling met elkaar verbonden. De Gateways beschikken over eigen parkeerfaciliteiten, een gezamenlijke lunchfaciliteit met terras en een entree per gebouw. Elke kantoorvleugel vormt een speels geheel van afgesloten units met een gezamenlijke pantry.

De kantoortorens bevinden zich op het meer zakelijke deel van het Media Park, tussen de grote mediaproducenten RTL en ITV Studios. Per auto zijn de Gateways zowel via de noord- als de zuidingang van het Media Park goed bereikbaar. Het NS-station Hilversum Media Park ligt op 5 minuten loopafstand.

De Gateways bieden moderne kantoorruimten vanaf 30m2 v.v.o. voor een kantoorunit tot maar liefst 780 m2 v.v.o. voor een eigen verdieping. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Media Park Management B.V. via (035 – 677 80 80) of stuur een mail naar info@mediapark.nl.

Klik hier om de complete informatiebrochure van de Gateways te downloaden (PDF).

  • kantoorunits vanaf 30m2 v.v.o.
  • eigen parkeerfaciliteiten
  • gezamenlijke lunchfaciliteit met terras
  • entree per gebouw
  • tussen de grote mediaproducenten RTL en ITV Studios