Sous-chef Vinesh presenteert chefsmenu bij Brasserie Villa Heideheuvel

Nieuws

3 maart 2025
Media campus

Sous-chef Vinesh presenteert chefsmenu bij Brasserie Villa Heideheuvel

Van 4 tot en met 7 maart presenteert sous-chef Vinesh een speciaal chefsmenu bij Brasserie Villa Heideheuvel. Met ervaring bij gerenommeerde restaurants als Zilt & Zoet, Zuiver en Ron Blaauw, laat hij zijn culinaire talent spreken in een menu waarin verfijnde smaken samenkomen met een subtiele Indische twist.

Het chefsmenu van Vinesh biedt een uitgebalanceerde selectie van gerechten die de perfecte combinatie vormen tussen klassiek en vernieuwend.

  • Voorgerecht: Zoetzure garnalen – rucola – wijnazijn – atjar
  • Hoofdgerecht: Oosterse rib-eye – paddenstoelen – goreng kentang
  • Nagerecht: Pandan – kokos chocolade – pinda crumble

Lunch en diner

Het menu is zowel als lunch als diner te bestellen:

  • Lunch (2-gangenmenu) – €19,50, inclusief koffie en thee met friandises
  • Diner (3-gangenmenu) – €27,50, inclusief koffie en thee met friandises

Brasserie Villa Heideheuvel is van 4 tot en met 7 maart geopend voor gasten die dit exclusieve menu willen proeven. Donderdag 6 maart is de brasserie gesloten.

Reserveren

Gasten die het chefsmenu van Vinesh willen ervaren, kunnen een tafel reserveren via de website van Brasserie Villa Heideheuvel.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws