Route

OPENBAAR VERVOER
Het Media Park is per trein uitstekend bereikbaar, o.a. via station Hilversum Media Park. Waar vier treinen per uur aankomen en vertrekken in beide richtingen. Vanaf beide perrons loopt u via de voetgangerstrap/-traverse direct het hart van het Media Park binnen. Plan uw reis met de trein via www.ns.nl of met de bus en ander openbaar vervoer via www.ov9292.nl.

AUTO
Het Media Park is per auto het snelst te bereiken via de A1: komend vanaf richting Amsterdam neemt u afslag 9 Laren/Hilversum. Vanaf richting Amersfoort volgt u de borden Hilversum-Noord en neemt u afslag 9 Laren/Hilversum-Noord. Bij aankomst op het Media Park volgt u de borden naar de parkeergarages en -terreinen.
Plan uw volledige route eenvoudig door te klikken op routebeschrijving in de Google Maps kaart.

PARKEREN
Publiek dat een opname of evenement bezoekt, parkeert op Parkeerdak A. Voor dat u weer vertrekt betaalt u bij een van de betaalautomaten en ontvangt u een uitrijkaart. De automaten accepteren cash geld en pinpas. Het tarief bedraagt € 1,50 per 55 minuten of een gedeelte hiervan. Zakelijke bezoekers kunnen veelal parkeren bij de parkeerplaatsen van de ontvangende organisatie. Zodra u zich meldt bij de receptie van de ontvangende organisatie krijgt u een parkeerontheffing. Deze dient duidelijk zichtbaar te zijn op uw dashboard/onder uw raam. Indien de ontvangende organisatie niet over parkeerplaatsen beschikt, kunt u zoals bovengenoemd parkeren op Parkeerdak A of in de parkeergarage.

FIETS / LOPEND
Het Media Park is zowel fietsend als lopend goed te bereiken. Plan uw loop- of fietsroute eenvoudig door te klikken op routebeschrijving in de Google Maps kaart.

OPENINGSTIJDEN
Het Media Park is privé-terrein en kent geen vaste openingstijden. Publiek dat een televisieopname of een ander evenement bezoekt, is welkom rond de aanvangstijd en kan na afloop op elk gewenst moment het Park verlaten. Medewerkers van bedrijven op het Media Park kunnen vierentwintig uur per dag terecht op hun werkplek, mits zij een geldige toegangspas bezitten.