parkeren

Welkom
Wat leuk dat je het Media Park bezoekt en gebruikmaakt van onze parkeervoorziening Parkeerdek en -garage A. Op deze pagina vind je meer informatie over het parkeren, zoals openingstijden, tarieven, betaalmogelijkheden en de algemene voorwaarden. Het is zelfs mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Je rijdt vervolgens makkelijk in en uit op je kenteken of met een QR-code op je telefoon. Handig als je het Media Park wilt bezoeken tijdens een druk evenement en je verzekerd wilt zijn van een parkeerplaats.

Algemene Voorwaarden
De eigenaar, beheerder en/of exploitant aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel ontstaan tijdens of ten gevolge van het verblijf van personen en/of voertuigen in de parkeervoorziening. Door het gebruik van de parkeervoorziening aanvaardt de parkeerder de ‘Algemene Voorwaarden’ voor het gebruik van de parkeervoorziening.

Klik op de link om de PDF-versie te downloaden: Algemene Voorwaarden Parkeren Media Park Hilversum.PDF

Openingstijden
24 uur per dag / 7 dagen per week

Tarieven
55 minuten of een gedeelte hiervan: €1,50
Elektrisch opladen: aanvullend €0,35 per kWh

Betaalmiddelen
Per pin(code) bij de betaalautomaat of contactloos betalen met de pinpas bij de parkeerzuil (tot een bedrag van €50,- per keer).

Reserveren
Via onderstaande button reserveer je snel en eenvoudig je parkeerplaats.
reserveren

In aanvulling op de Algemene Voorwaarden zijn op het reserveren van een parkeerplaats aanvullende bepalingen van toepassing.

Klik op de link om de PDF-versie te downloaden: Bijzondere Bepalingen Reserveren Parkeren Media Park Hilversum.PDF