Ondernemen

Jouw bedrijf op het Media Park

Het Media Park is een inspirerende plek met een mooie historie. Je voelt het als je er loopt: dit is waar het gebeurt. Waar datgeen wat we dagelijks in de media zien en horen, wordt gemaakt. Een grote verscheidenheid aan bedrijven en mensen zorgt voor een ecosysteem waar alle benodigde kennis, inspiratie en netwerkpartners te vinden zijn.

Er zijn meer dan 150 bedrijven uit de media-industrie gevestigd. Elk met hun eigen dynamiek. Bedrijven als RTL, Talpa, Zodiak, Ziggo, NEP, United, Facility House, Unbranded, BNNVARA, NTR, NOS, VPRO maken het park levendig, elke dag weer!

Omringd door gevestigde namen en jong talent ben je onderdeel van een dynamische community. Een plek die zich tevens onderscheidt in een hoog voorzieningenniveau op het gebied van media, zowel technisch als in de verscheidenheid aan huisvesting.

Het Media Park biedt een grote diversiteit aan moderne kantoorruimten. Variƫrend van flexibele, compacte kantoorruimte, de dynamiek van een bedrijfsverzamelgebouw of juist een zelfstandig gebouw met eigen identiteit. Voor de meest ruimten en gebouwen geldt dat zij voorzien zijn van high-end techniek en de persoonlijk service van Media Park Management.

FACILITATE.
CONNECT.

INSPIRE.