UNBRANDED BOUWT VOOR MTV AWARDS

Voor de vierde keer op rij gaat Unbranded het hoofdpodium bouwen voor de MTV Europe Music Awards. Op 6 november worden de MTV Awards uitgereikt in Ahoy, Rotterdam. Behalve het hoofdpodium bouwt Unbranded dit jaar ook kleinere faciliteiten voor artiesten.

Eerder werkte Unbranded mee aan de MTV Awards in Amsterdam, Glasgow en Milaan. Tot nu toe zat tussen MTV en Unbranded als tussenschakel een Duitse ontwerper. “Die is er tussenuit gehaald. MTV doet nu rechtstreeks zaken met ons. Zij maken het ontwerp, wij zorgen voor de uitvoering”, vertelt Gaston van de Poel. “Omdat het dit jaar in Nederland is en omdat onze relatie heel goed is, komen ze vanuit New York hierheen als er moet worden overlegd.”

Een ploeg van 20 a 25 mensen heeft ongeveer 3 weken nodig om in Ahoy alles piekfijn in orde te maken. Gaston van der Poel is er trots op dat zijn bedrijf al voor de vierde keer is uitgekozen om een belangrijke bijdrage te leveren aan het mega-evenement. Internationaal trekt het ongeveer 50 miljoen kijkers.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK