STUDIO 21 VAN RTL NAAR OSEVEN

Met ingang van 1 juli 2018 draagt RTL de exploitatie van Studio 21 op het Media Park over aan Oseven, dochteronderneming van Maison van den Boer. De Amsterdamse eventcateraar zal tevens de organisatie van dinnershow Pandora op zich nemen en deze continueren in Studio 21, de thuisbasis van de show. Met deze overname, waarbij Oseven tevens het team overneemt, wordt een nieuwe impuls gegeven aan Studio 21, sinds jaar en dag één van de grootste evenementenlocaties op dit gebied.

Mark Achterberg (COO Media Park Management): “Er is met Oseven een betrouwbare partij gevonden om zowel de dinnershow als de exploitatie van de locatie Studio 21 over te nemen. Ze zijn ook zeker geen onbekende, want Oseven is al geruime tijd een vaste partner in de studio op het gebied van de catering. We wensen ze veel mooie evenementen toe in Studio 21.”

Richard Jonker (general manager Oseven) is blij met deze ontwikkeling: “Met de focus op zowel happening als food past de exploitatie van de dinnershow helemaal binnen onze visie. Met enorme trots en toewijding zullen we het succesvolle concept van de dinnershow voortzetten en door ontwikkelen.”

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK