Prins Constantijn in Media Park LIVE! vanaf de IBC

 

Op zondag 17 september spraken Ron Lemmens van New Business Radio en Bert Kok van MediaMatters met Prins Constantijn van Oranje in Media Park LIVE! vanaf de IBC. De prins is ambassadeur van de Nederlandse StartupDelta. In het interview werd onder andere gesproken over de rol van startups in de mediasector, innovatieve bedrijven en startups in een ideaal vestigingsklimaat en de samenwerking tussen Nederlandse startups en grote (internationale) bedrijven. Het hele interview is hier terug te luisteren en te bekijken.

Op initiatief van het Media Park wordt in samenwerking met een aantal partners vanuit een mobiele studio live radio gemaakt tijdens de grootste broadcast beurs van Europa. In het radioprogramma Media Park LIVE! wordt live verslag gedaan van de IBC beurs en komen vele mediaprofessionals aan het woord. Mark Achterberg (Media Park): “Door deze samenwerking tussen verschillende organisaties op het park kunnen we mediaprofessionals en startups een bijzonder podium bieden tijdens de IBC. Bovendien is het een snelle en effectieve manier om op elk uur van de dag volledig op de hoogte te zijn van wat er op de beursvloer gebeurt, helemaal van nu. En is het natuurlijk helemaal bijzonder dat Prins Constantijn de tijd nam om ons te woord staan!” 

New Business Radio is verantwoordelijk voor de programmering van de radio show, waarin MediaMatters een gedeelte van de startup-programmering op zich neemt. Ericsson verzorgt de radiofaciliteiten in de mobiele studio, die beschikbaar is gesteld door Eventrent. Daarnaast is de mobiele studio een echte ontmoetingsplek voor de (Nederlandse) media industrie. Deze dient namelijk als start- en eindpunt voor de begeleide tours die iMMovator op de IBC verzorgt.

De radio show is vandaag te beluisteren en te bekijken op www.mediapark.nl/IBC van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Uiteraard ben je ook welkom in de mobile studio, deze staat op het buitenterrein O.A06. De koffie staat klaar!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK