NIEUWE BEWONERS @LAB24

Recent hebben Trainersburo, Direct Yourself en Social Crowd hun intrek genomen in LAB24: front row at the Media Park. Een unieke plek voor innovatieve, jonge ondernemers in het hart van het park.

LAB24 biedt uitzicht op het Joop van den Endeplein en naast de grote studio’s zit je in deze flexibele kantoorruimten front row in het Media Park en daarmee front row in medialand.

Caroline van Dijk (Direct Yourself): “Vind het ontzettend fijn dat ik me op het Media Park heb kunnen vestigen. Ik kom uit de media, werk in en voor de media en dit is waar het gebeurt! En LAB24 is voor mij de plek bij uitstek: de combinatie van het contact met andere organisaties, het bij elkaar kunnen aankloppen en sparren, maar tevens de privacy van een separate kantoorunit is een perfecte mix. Ben 1,5 jaar geleden gestart als ondernemer en dan loop je tegen verschillende dingen aan, dat hoort erbij. Ik noem dat ‘leren ondernemen’, elke dag weer! Het is heel prettig om deze plek als stabiele basis te hebben, dat geeft mij de mogelijkheid om met mijn organisatie te groeien en verder uit te waaieren over het Media Park!

Kijk op www.mediapark.nl/lab24 voor meer informatie!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK