NEP BREIDT UIT OP HET MEDIA PARK

De uitbreiding vindt plaats in het Studiocentrum, waar NEP reeds kantoorruimten en studio’s in gebruik heeft, en bestaat uit extra kantoorruimten en IT-werkplaatsen. NEP en het Media Park zorgen samen voor de upgrading van de nieuwe ruimte. 

Nico Roest, COO bij NEP The Netherlands: “NEP The Netherlands is voortdurend in beweging. Door onze continue focus op innovatie en uitbreiding van ons producten- en dienstenportfolio groeit ons bedrijf snel. Ook de afgelopen maanden hebben wij weer de grootste broadcast IT-talenten aan ons gebonden en de groei op personeelsvlak zet de komende maanden door. Om onze nieuwe collega’s en afdelingen een comfortabele ruimte te bieden, hebben we samen met het Media Park twee nieuwe locaties gekozen om te ontwikkelen tot kantoren en IT-werkplaatsen.”

NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken ’s werelds grootste live en broadcast events te produceren. NEP is wereldmarktleider op het gebied van facilitaire en technische dienstverlening in de televisie- en de live evenementenindustrie met een sterke focus op remote- en cloud productie, studioproductie, host broadcasting, postproductie, smart asset/media management, multi-screen delivery, end-to-end OTT oplossingen en video display. NEP is bovendien één van Europa’s marktleiders op het gebied van geautomatiseerde video workflow’s, innovatieve distributieoplossingen en Broadcast IT services. Het team ondersteunt opdrachtgevers 24/7 met expertise in on-demand video & broadcast, lineaire en non-lineaire TV vereisten.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK