MyBit breidt verder uit op het Media Park

MyBit Multimedia Development verhuist per 1 januari naar een nieuwe locatie op het Media Park in Hilversum. Na een half jaar verschillende opties te hebben uitgewerkt, is definitief besloten om op het Media Park verder door te groeien. MyBit betrekt ruim 1000m2 vvo in gebouw Gateway B naast RTL Nederland.

MyBit ontwikkelt hoogwaardige software in opdracht van omroepen, overheden en bedrijven. De afgelopen jaren is MyBit gegroeid naar 50 medewerkers en met oog op de toekomst is een verhuizing een logische stap.

De verhuizing is onderdeel van de strategie van MyBit om de groeiende vraag naar hoogwaardige softwareontwikkeling te kunnen faciliteren. “Als software-ontwikkelbedrijf is een nauwe samenwerking tussen onze relaties en de verschillende ontwikkelafdelingen belangrijk,” aldus directeur Marcel Flipse. “Een centrale ligging van het Media Park, de technische faciliteiten en een fijne werkplek zijn hiervoor vereist. Het Media Park blijkt in staat ons hierin te voorzien.”

Ook het Media Park is blij om MyBit een goed nieuw onderdak te kunnen bieden. COO van het Media Park, Mark Achterberg: “MyBit hebben we de afgelopen jaren zien groeien als ICT-dienstverlener. Dat maakt MyBit nu het grootste onafhankelijke software-ontwikkelbedrijf van het Media Park en het is goed dat wij weer hebben kunnen anticiperen op de gewijzigde huisvestingsvraag van MyBit.”

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK