MAKE IT WORK

In samenwerking met Hilversum Media Campus en Mybit start de Hogeschool van Amsterdam een omscholingstraject naar de media-industrie. Met de combinatie van werken en leren wordt er ingespeeld op de groeiende vraag naar ICT-professionals in de media-industrie.

Er gebeurt veel op het gebied van technologie in de media. Van meer en betere camera’s, geluid en licht tot IP/cloudbased oplossingen, internetapplicaties en video on demand platforms. Steeds meer mediaproducten worden IT-producten en daarmee neemt de vraag naar IT-skills en IT-professionals in de media-industrie fors toe. Veel mediabedrijven zitten met lastig te vervullen vacatures. Daarom starten Hogeschool van Amsterdam, Hilversum Media Campus en Mybit het omscholingstraject Make IT Work voor de media-industrie. Hier worden hoogopgeleide talenten zonder specifieke ICT-achtergrond omgeschoold naar een software engineer functie op hbo-niveau.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de omscholing tot software engineer in de media-industrie? Kijk op www.hva.nl/makeitwork/over-make-it-work/over voor meer informatie!

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK