HUB WORDT HÜB

Van zwemmen naar schaatsen, van Corona naar glühwein en van beachclub naar berghut, want vanaf half november ligt er een dik pak sneeuw aan de blusvijver van het Hilversumse Media Park… HUB wordt HÜB!

Vanaf maandag 13 november ben je vanaf 10:30 uur welkom voor koffie, sapjes en een voedzame lunch. Op ons vernieuwde menu vind je wekelijks wisselende broodjes en warme gerechten, naast de publieksfavorieten van afgelopen zomer. Allemaal bronnen van energie die je goed kunt gebruiken bij het trotseren van de volgende berg (werk). Dus sluit je computer af en pak de skilift naar de blusvijver… Herzlich wilkommen bei HÜB!

DINSDAG SOEPDAG
Iedere dinsdag warmt onze chef je op met een verse soep, geserveerd met een zuurdesemboterham. Warm, winters en wekelijks wisselend. Süpertoll!

IEDERE WEEK
Ook serveren we wekelijks een wisselend broodje en een warm lunchgerecht, die perfect bij het seizoen passen. Wat te denken van een broodje rookworst, Flammküchen of een Croque Monsieur? Op onze Facebookpagina vertellen we iedere week wat we op het menu hebben. Guten Appetit!

ZUM MITNEHMEN
Sta je op het punt in te sneeuwen op kantoor? Of heb je een lange vergadering voor de boeg? Plaats je bestelling bij ons en wij zorgen dat alles op het afgesproken tijdstip voor je klaarstaat om afgehaald te worden.

JOUW EVENT BIJ HÜB
Wil jij Sinterklaas vieren met je bedrijf, je collega’s in stijl fijne Kerstdagen wensen of met je team proosten op een succesvol 2018? We organiseren ook groepsreizen naar de Hilversumse sneeuw! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor groepen contact op met één van onze skileraren!

CONTACT
HÜB Beachclub
Te vinden achter parkeerdek A op het Media Park Hilversum

T:         06 257 319 29
W:       www.hubbeachclub.nl
F:         www.facebook.com/hubbeachclub

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK