GLOEDNIEUWE BUITENGEVEL EN ENTREE DECORCENTRUM

Binnenkort wordt de buitengevel van het Decorcentrum in een nieuw jasje gestoken en de signing op het pand aangepast. Door de gevel te voorzien van een eenduidige basiskleur en het toepassen van een groot LED scherm, komt het gebouw volledig tot zijn recht. Bovendien wordt het nieuwe design voortgezet in de centrale hal, die hierdoor een meer sociale functie krijgt.

Momenteel worden de voorbereidingen voor de verschillende werkzaamheden getroffen en per 1 februari zullen de werkzaamheden aan de buitengevel starten. Deze werkzaamheden nemen een aantal maanden in beslag. De buitengevel wordt in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd met een mooi Decorcentrum als resultaat!

Gedurende deze periode is de hoofdingang niet toegankelijk i.v.m. veiligheid. Bewoners van het Decorcentrum hebben toegang via een alternatieve route (zie hieronder). Bezoekers van Studio 21, 31 en 32 blijven toegang houden tot de hoofdentree van de diverse studio’s.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking en bijdrage van Omroep MAX, Unbranded, United en het Media Park.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK