FACILITY HOUSE KIEST STRATEGISCH VOOR HET MEDIA PARK

Facility House, een jong full-service facilitair mediabedrijf dat opnames en montage verzorgt van verschillende tv-programma’s als College Tour, Floortje naar het einde van de wereld en Grillmasters, heeft recent haar huurovereenkomst langjarig verlengd op het Media Park. Facility House is met haar 18-tal edit suites gevestigd in kantoorgebouw The Matrix, waar ook Talpa is gevestigd. Het verlengde huurcontract betreft in totaal ruim 625 m2.

Frank Vugs (directeur Facility House): “De uitstraling van The Matrix, zowel het exterieur als het interieur, past bij de dynamiek van de media-industrie en het karakter van Facility House: eigenzinnig en creatief. Bovendien is de IT-infrastructuur op het park optimaal. Voor ons een heel logische en strategische keuze dus om ook de komende jaren op het Media Park gevestigd te blijven.”

Mark Achterberg (COO Media Park Management) noemt de langjarige verbintenis een duidelijk signaal: “Facility House heeft het Media Park sinds 2012 als thuisbasis verkozen, deze langjarige verlenging spreekt wederom veel vertrouwen uit.”

Tevens huurt Facility House het naastgelegen gebouw The Red House, waar camera-uitgifte plaatsvindt. The Red House werd in 2001 door architect Jouke Post van ‘xx Architecten’ ontworpen volgens de IFD methode: Industrieel Flexibel Demontabel bouwen. In 2002 ontving het gebouw de Job Dura prijs. Eerder stond het gebouw 5 jaar in Rotterdam waar het dienst deed als Kinderkunsthal Villa Zebra en vervolgens verhuisde het gebouw voor een aantal jaren naar Hoogvliet als tijdelijk gebouw voor een school. Sinds 2013 staat het markante gebouw op het Media Park.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK