7000ste wens, 7000 lichtjes

Make-A-Wish Nederland viert dit jaar een mijlpaal: de 7000ste wens, de wens van de 5-jarige Ismael. Ismael heeft leukemie en zijn allerliefste wens was met het hele gezin de Kerstman te ontmoeten.

Ter ere van deze 7000ste wens staat er op het Joop van den Endeplein een grote Kerstboom met 7000 lichtjes. Hoeveel er straks écht gaan branden, is afhankelijk van jouw bijdrage. Met jouw lichtje laat je een wens uitkomen. Je kunt jouw lichtje kopen via TIKKIE, door een SMS te sturen (SMS WENS naar 4333) of via de website van Make-A-Wish. Bij elke donatie van 10 euro gaat er een lichtje meer branden in de Kerstboom. Wil jij een andere bijdrage doen, stuur dan een mail naar event@makeawishnederland.org. Of volg deze link naar onze website. Klik op de ALLEEN DONEREN button onderaan het bericht en het donatiebedrag is aan jou.

Met elk lichtje geef je kracht en hoop aan kinderen met een ernstige ziekte. Kracht die zij in deze periode goed kunnen gebruiken. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.

Namens Make-A-Wish Nederland, hartelijk bedankt! 

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK