Nieuw weekmenu bij Brasserie Villa Heideheuvel

Nieuws

7 april 2025
Media campus

Nieuw weekmenu bij Brasserie Villa Heideheuvel

Bij Brasserie Villa Heideheuvel staat deze week een bijzonder menu op tafel: het ‘Chef’s Special Weekmenu’. Deze seizoensgebonden 3-gangencombinatie is met zorg samengesteld door de studenten in samenwerking met de chef en is van 8 tot en met 11 april te proeven voor €25 per persoon, inclusief koffie met friandises.

Met de introductie van dit weekmenu maakt de brasserie een structurele wijziging in de menukaart bekend. Vanwege het succes van eerdere weekacties wordt voortaan een vast 3-gangen keuzemenu aangeboden. Hiermee kiest Villa Heideheuvel bewust voor een duurzame koers: ingrediënten worden efficiënter ingekocht, verspilling wordt geminimaliseerd en gasten kunnen rekenen op dagverse kwaliteit.

Weekmenu 8 t/m 11 april

  • Voorgerecht: Gravad lax van zalmforel met mosterdijs en basilicumdressing

  • Hoofdgerecht: Gekonfijte parelhoenbout met ambachtelijke friet en rijke knoflookjus

  • Nagerecht: Yoghurtmousse met sous-vide gegaarde rabarber, PX-sherrygel en magnolia-ijs

Belangrijke data

De brasserie is gesloten van 18 april tot en met 5 mei vanwege een studieweek en de meivakantie. In de periode van 13 tot en met 23 mei worden er tijdelijk geen diners geserveerd in verband met examens bij College De Brink in Laren. De lunch blijft tijdens deze periode wél beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag.

Vanaf 27 mei is Brasserie Villa Heideheuvel weer geopend voor zowel lunch als diner. Reserveren kan eenvoudig via de website.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws