Management

Het Media Park is het bruisende mediahart van Nederland. Elke dag werken hier ca. 6.000 mensen bij meer dan 125 bedrijven en organisaties. Dit vraagt om een professionele werkomgeving en flexibele service. Een hands-on, dedicated team van professionals staat dan ook dagelijks klaar om bewoners, bezoekers en relaties van het park te helpen. Het team van Media Park Management weet wat er speelt en kent het park, de huurders en zijn bewoners als geen ander. Het team doet er alles aan om een plek te bieden waar haar bewoners ongestoord kunnen verblijven, werken of ondernemen. En doelgericht kunnen bouwen aan de mediatoekomst van morgen.

Team
Het team onder leiding van Mark Achterberg (COO) en Tim Sleegers (CFO), bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in medialand als op het Media Park, en draagt zorg voor het commercieel, technisch/facilitair en financieel management van 160.000m2 vastgoed, waaronder kantoren, bedrijfsruimte, horeca en studio’s. Media Park Management is verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van het vastgoed alsmede de “branding concepten”, waarmee het mediaconcept verder wordt versterkt. Het team is de ’spin in het web’ en werkt nauw samen met de zeer betrokken gemeente Hilversum en stakeholders als het Instituut voor Beeld en Geluid, NOS en NPO.

Initiatieven
Media Park Management neemt initiatief, speelt snel in op ontwikkelingen in de markt en creëert nieuwe concepten. Recent is LAB24 geopend; een laagdrempelig kantoorconcept dat dient als kweekvijver voor ambitieuze start-up companies opererend in de media industrie. Tegelijkertijd is ook de SWITCH gerealiseerd in het hart van het Media Park; een ontmoetings- en activatieplek opgetrokken uit hergebruikte zeecontainers. Tevens is Media Park Management nauw betrokken bij de ontwikkeling van Media Perspectives, waar bedrijven en onderwijs samenwerken in het nog te ontwikkelen MediaLab.

Media Park Management, your asset manager.
Media Park Management is onderdeel van de STONE22 Group.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte zijn van alles wat er op het Media Park gebeurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!