Brasserie Villa Heideheuvel serveert van 15 tot en met 17 april een zonnig Chef’s Special Weekmenu dat helemaal in het teken staat van het voorjaar. Voor slechts €25 per persoon genieten gasten van een smaakvol driegangenmenu, samengesteld door de getalenteerde studenten van de brasserie, in samenwerking met de chef.
Op het menu staat een frisse salade van asperges, kreeft en coquille als voorgerecht. Vervolgens wordt een perfect gegrilde ribeye geserveerd van de Green Egg, met friet en huisgemaakte bearnaisesaus. Het diner wordt feestelijk afgesloten met een luchtige pavlova met Hollandse aardbeien en rabarber. Koffie met friandises is bij het menu inbegrepen.
Met dit voorjaarsmenu zet Brasserie Villa Heideheuvel haar duurzame koers voort. Door te werken met een vast keuzemenu wordt voedselverspilling geminimaliseerd en is dagverse kwaliteit gegarandeerd.
Let op: van 18 april tot en met 5 mei is de brasserie gesloten vanwege een studieweek en de meivakantie. Van 13 tot en met 23 mei worden er tijdelijk geen diners geserveerd vanwege examens bij College De Brink in Laren. Lunch blijft in die periode wel beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. Vanaf 27 mei zijn gasten weer welkom voor zowel lunch als diner.
Ga naar de website van Brasserie Villa Heideheuvel om te reserveren.