Bij David’s Bar & Restaurant op het Media Park is het voorjaar officieel begonnen – en dat proef je! Het restaurant trapt het nieuwe seizoen af met een speciaal samengesteld lentemenu, waarin frisse smaken en seizoensproducten de hoofdrol spelen.
Gasten kunnen kiezen voor een 2- of 3-gangenmenu, perfect afgestemd op de lente. Als voorgerecht serveert David’s een kleurrijke bietentartaar met gepofte chioggia biet, gerookte ricotta, doperwtencrème, granny smith en kruidensla.
Het hoofdgerecht bestaat uit gekonfijte eendenbout met witte asperge-gyoza, gegrilde asperges, krieltjes en een romige Hollandaisesaus. Liever vegetarisch? Dan is er een smaakvolle gnocchi gevuld met champignon, miso beurre blanc, truffel en gegrilde asperge. Het dessert maakt het feest compleet: kies uit Red Velvet, New York Cheesecake of een romige Chocolate Cheesecake.
Het nieuwe menu is nu te proeven bij David’s. Reserveren kan via de website of loop gewoon gezellig binnen.