Leen Jongewaardweg

Herinrichting Leen Jongewaardweg

De herinrichting van de Leen Jongewaardweg bestaat uit het aanbrengen van meer groen, het realiseren van voetpaden, nieuwe bestrating en verlichting. In het voorjaar zullen de werkzaamheden gereed zijn.

Nieuw asfalt
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart wordt er nieuw asfalt aangebracht op de Leen Jongewaardweg.

De asfaltwerkzaamheden starten op vrijdag 18 maart om 06.00 uur. De Leen Jongewaardweg zal vanaf het kruispunt ‘Piet Romerlaan/Koos Postemalaan’ tot en met de kruising ‘Rudi Carelllaan/Leen Jongewaardweg’ afgesloten zijn. De Sonja Barendlaan en de Bart de Graaffweg blijven toegankelijk voor verkeer.

De volgende gebouwen zullen in deze periode niet bereikbaar zijn:
-Mediacentrum (niet via Rijk de Gooyersteeg en het Johnny Kraaijkampplantsoen, wel via het Joop van den Endeplein)
-De Spil
-Studio 23
-Studio 31 en 32
-Wybertje
-Energiecentrum 2

De volgende gebouwen zullen in deze periode beperkt bereikbaar zijn:
-Reportagecentrum
-NOS (los- en laadperron & goederenlift)
-NPO (dienstingang)

Alle gebouwen gelegen aan de Willem Ruisweg, Frank Wentinkplein, Jos Brinklaan, Barend en Van Dorpweg en de Koos Postemalaan zijn in deze periode bereikbaar via de tijdelijke ingang aan de Willem Ruisweg, ter hoogte van Health Works Fitness. Op strategische plekken (bij de rotonde Familie De Mollaan, bij de tijdelijke inrit aan de Willem Ruisweg en in de bocht Rudi Carelllaan/Leen Jongewaardweg) staan verkeersregelaars opgesteld om de verkeersstromen in goede banen te leiden.

De Leen Jongewaardweg is op zondag 20 maart vanaf 12.00 uur weer volledig toegankelijk!

plattegrond en plankaarten

Plattegrond
Op onderstaande plattegrond staat de algehele situatie rondom de wegafsluiting weergegeven. Deze plattegrond is hieronder ook te downloaden. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Theo Schol via 06 514 25 723 of theo@mediapark.nl.

image001

Let op: tevens vervalt de bushalte aan de Leen Jongewaardweg. Als alternatief kan gebruik worden gemaakt van de bushalten aan de Media Parkboulevard en de Mies Bouwmanboulevard.

Je kunt de plattegrond hieronder downloaden:
Plattegrond (pdf)

Plankaarten:
Bekijk voor een impressie de volgende plankaarten:
Plankaart deel 1 (pdf)
Plankaart deel 2 (pdf)
Plankaart deel 3 (pdf)