IT’S A WRAP!

TO THE SUN AND BACK

Op donderdag 6 juni werd het einde van dit succesvolle mediaseizoen feestelijk afgesloten tijdens IT’S A WRAP! Deze vierde editie gingen we to the sun (or moon) and back.. :) Het Joop van den Endeplein werd volledig omgeturnd tot een echt strand met een laid-back sfeertje om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen!  

UITREIKING MEDIA DIAMANT
Tijdens IT’S A WRAP! werd de Media Diamant officieel uitgereikt aan broadcast innovator Martijn Swart (43). Martijn is als partner en mede-eigenaar van Broadcast Rental nauw betrokken bij live verbindingen rond de Formule 1, onder meer voor Ziggo Sport en Grand Prix Radio. Martijn is met zijn team verantwoordelijk voor talloze technische hoogstandjes in binnen- en buitenland: van draadloze camera’s verstopt in de KNVB-beker, op het podium bij U2 tot de Radio 538 luchtballon van Coen en Sander. Voor de uitzendingen van de Formule 1 verbeterde Swart een bestaande remote workflow die door maar liefst zeven internationale broadcasters wordt afgenomen. Hij werd toegesproken door Wimar Jaeger, United-collega Bolke Burnaby Lautier en NOS-presentator Herman van der Zandt, die zich uitputten in loftuitingen en memoreerden dat Swart zelfs in de Australische outback nog de eindjes aan elkaar weet te knopen. Martijn, gefeliciteerd met deze eervolle vakprijs!

POWERED BY
IT’S A WRAP! werd georganiseerd en mogelijk gemaakt door Unbranded, United, NEP, RedBee Media, Chain, Bourgonje, Faber Audiovisuals, Ngage, Media Diamant en het Media Park.


 

LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Met dank aan: The Fabulous Shaker Boys (voor de heerlijke cocktails), Meatsaver (voor het lekkerste fingerfood van de BBQ), Bar Boon (voor de koude biertje en de lekkere wijntjes), Dropstuff (zodat we lekker oldskool Pacman konden spelen), Spacebuzz (to the moon and back!), Wencop (voor heel veel m3 zand), Effektief (voor het opruimen van het zand :), Red Bee en Ngage (zodat we live getuige waren van de 3-1 zege op Engeland in de strijd om de Nations League) and last but no least.. DJ Kenny Large die dit zomerse feestje compleet maakte met de fijnste beats!

We hopen dat iedereen heeft genoten!!

PS check de facebookpagina van IT’S A WRAP voor nog meer foto’s..