MEDIA PARK LIVE! VANAF IBC

IT’S A WRAP!

Vier dagen lang kwam het Media Park live vanaf de IBC met een speciaal radioprogramma. In MEDIA PARK LIVE! gepresenteerd door Fabienne de Vries en Ron Lemmens, kwamen vele mediaprofessionals aan het woord en werden luisteraars bijgepraat over de laatste innovaties rondom media, entertainment en technologie.

Mark Achterberg (Media Park): “Als enige vastgoedeigenaar op de IBC zijn we natuurlijk een vreemde eend in de bijt en uniek met een live radioprogramma waarin we de bedrijven van het Media Park zendtijd hebben kunnen geven en nieuwe bedrijven hebben laten kennismaken met het Media Park. Weer een mooie samenwerking met de bij ons in Hilversum gevestigde bedrijven, met dank aan: New Business Radio, Red Bee en Unbranded.”

In samenwerking met een aantal partners werd er vanuit de mobiele studio live radio gemaakt tijdens de grootste broadcast beurs van Europa. New Business Radio plande de programmering van de radio show. Unbranded was verantwoordelijk voor de aankleding van de stand en Red Bee verzorgde de remote radiofaciliteiten tussen het Media Park in Hilversum en de mobiele radio studio op de IBC.

WATCH & LISTEN

Op deze pagina of via de website van New Business Radio en YouTube kun je alle interviews terugluisteren en -kijken.