HILVERSUM CITY RUN

DOE JIJ MEE?

Wil jij samen met collega’s en/of relaties een fysieke topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 14 april door deelname aan de Business Run, onderdeel van de Hilversum City Run (HCR). Met start en finish op de Markt in Hilversum wordt het centrum van de mediastad omgetoverd tot het strijdtoneel van het grootste sportevenement van ’t Gooi. En of we gaan strijden! Dit jaar maak jij met jouw mediateam kans om Business Beker van het Media Park te winnen op de 5km, 10km en estafetteloop (4 x 2,5km). Ter voorbereiding op de hardloopwedstrijd organiseren wij samen met de HCR twee gratis Media Park loopclinics op 2 en 9 april. Wij willen natuurlijk dat iedereen op en top is voorbereid!

Business Beker van het Media Park
Je kunt als team (met minimaal vier en maximaal zes deelnemers) meedoen aan een afstand van 5km of 10km. Alle teamleden leggen de gehele afstand af, waarbij de eindtijd wordt bepaald aan de hand van de vier snelste finishtijden. Nieuw dit jaar is de 10km estafette die gelopen kan worden door een team van 4 deelnemers. Elke deelnemer loopt een ronde van 2,5km en draagt vervolgens ‘het stokje’ over aan de volgende loper. Het snelste mediabedrijf (zowel op de 5km, 10km als de estafette) ontvangt een Business Beker van het Media Park voor deze excellente prestatie!

Een goede voorbereiding.. 
.. is het halve werk! Vandaar dat er op dinsdag 2 april om 17:00 uur (tot 18:15 uur) en op dinsdag 9 april om 17:00 uur (tot 18:15 uur) speciale Media Park loopclinics worden georganiseerd door Daniel van der Bilt. Stuur een mail voor vrijdag 29 maart naar info@mediapark.nl om jou en je enthousiaste collega’s en/of relaties op te geven! De start is bij Paviljoen 11 (Media Parkboulevard 11) en is geschikt zowel voor beginners als gevorderden hardlopers. Kortom, teambuilding in optima forma!

SCHRIJF JE IN!

Is jouw mediabedrijf al aanwezig? Schrijf je voor vrijdag 29 maart in, zodat jullie bedrijfslogo op het startnummer kan worden meegenomen!

inschrijven

Wat zijn de kosten?
1ste team (5km of 10km) : €265,-
2de team (5km of 10km) : €240,-
Meer teams (5km of 10km) : €215,-
Estafette team (4 deelnemers) : €180,-

Wat krijg je ervoor? 
* een startbewijs plus 2 consumptiebonnen
* gratis parkeerplaats in parkeergarage Gooiland
* een mooie foto met alle teamleden
* een exclusief ontvangst in het Business Dorp**
* kleed- en douchefaciliteiten met bewaakte kledingafgifte
* EHBO-post en gratis massage voor en na de loop
* and last but not least: alle teamleden ontvangen een Hilversum City Run 2019 loopshirt!

**Business Dorp
Het Business Dorp is gevestigd in het St. Aloysius College, aan de Schapenkamp 200 in Hilversum. Het Business Dorp is op zondag 14 april geopend vanaf 10:00 uur en sluit de deuren om 17:00 uur. Deelnemende bedrijven met meer dan 6 teams krijgen een eigen ruimte toegewezen. De overige bedrijven kunnen gebruik maken van de grote hal en het restaurant om daar een eigen plek te creëren.

Klik hier voor meer informatie of mail je specifieke vragen naar businessrun@hilversumcityrun.nl.