HAPPY NEW YEAR

HAPPY NEW YEAR
Op vrijdag 31 augustus vieren we op het Joop van den Endeplein, rondom de SWITCH, de opening van het nieuwe mediaseizoen. Deze feestelijke opening van het nieuwe mediaseizoen is speciaal voor alle mensen die op het Media Park werken!

FOOD, DRINKS & MUSIC
Een mooi moment om even lekker bij te kletsen met je collega’s na een welverdiende vakantie en plannen te maken voor een innovatief najaar. Iedereen is van harte welkom vanaf 17.00 uur om een gratis hapje&drankje te doen en te genieten van lekkere muziek. 

EN VERDER..
Tijdens Happy New Year zal ook de Media Diamant worden uitgereikt en wordt het nieuwe LED scherm op het Decorcentrum voor het eerst in gebruik genomen. En last but not least: er is een heuse kermis aanwezig, uiteraard geheel in mediastijl!

Kijk hieronder voor een leuke sfeerimpressie van een ontzettend geslaagde opening van het mediaseizoen 2017/2018. 

 

DUTCH MEDIA WEEK
Voorafgaand aan Happy New Year ben je ook van harte welkom bij de opening van Dutch Media Week in Beeld en Geluid (van 16:00 tot 17:00 uur). 

Happy New Year is onderdeel van Dutch Media Week, hét festival voor iedereen die van media houdt. De impact van media staat centraal tijdens de vele activiteiten die van 1-10 september a.s. op het festival in Hilversum plaatsvinden. Voor jong en oud, voor professional en publiek. Zo biedt het festival een podium aan jonge en talentvolle mediamakers om elkaar te ontmoeten en om hun werk te laten zien. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen in de verschillende studio’s, ontmoeten bekende vloggers en presentatoren of doen mee aan een van de vele workshops voor het hele gezin.

Het festival wordt georganiseerd door Dutch Media Foundation en Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met Gemeente Hilversum. Kijk voor het complete programma op dutchmediaweek.nl.