And the winner is..?!

Het Media Park biedt speciaal voor innovatieve jonge ondernemers en start-ups een inspirerende werkplek in het hart van het Media Park. LAB24 biedt uitzicht op het Joop van den Endeplein en start-ups huisvesten zich hiermee front row in het Media Park en daarmee front row in medialand.
MobySocialTV won met PaasTV begeleiding van iMMovator en een jaar lang gratis huisvesting in de nieuwe netwerkhub LAB24. De gratis ruimte en begeleiding bij Beeld en Geluid werd gewonnen door muziek start-up Prolody met het product DJ plugins. De derde prijs (ruimte in Lab24) werd gewonnen door start-up The Broadcaster.

Wimar Jaeger (wethouder economie&media): “De wedstrijd vormt de opmaat van de ontwikkeling van een accelerator-programma, waarbij start-ups een programma krijgen aangeboden om zich versneld te ontwikkelen met behulp van de aanwezige kennis op het Media Park. Dat maakt het aantrekkelijk voor start-ups om zich op het Media Park te vestigen en voor de gevestigde partijen maakt het toegang tot nieuwe ideeën en talent mogelijk. Dat heeft positieve gevolgen voor de aantrekkelijkheid van Hilversum en het Media Park en draagt bij aan de versterking van het lokale ecosysteem.”

Kijk op www.mediapark.nl/LAB24 voor meer informatie.

Laatste nieuws

Nieuws
ALBERT HEIJN OPENT AH TO GO OP HET MEDIA PARK
Nieuws van bewoners
NEP en MediaMonks zetten wereldwijd nieuwe standaard voor virtual events met nieuwe samenwerking.
Nieuws van bewoners
Afsluiting Oosterengweg: pak de ring of pak de fiets!
Nieuws
NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035.
Nieuws
United verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2032.
Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK