 Ik ben iets verloren op het Media Park. Hebben jullie het gevonden?
Onze afdeling beveiliging verzamelt alle gevonden voorwerpen. Check via beveiliging@mediapark.nl of via 035-677 42 32 of zij jouw eigendom hebben gevonden.
Vind je iets op het Media Park dat niet van jou is? Geef het af bij de informatiebalie in Paviljoen 11 en maak iemand anders weer blij!

 Wij gaan naar een opname op het Media Park. Kunnen we ook ergens een hapje eten?
Op het Media Park hebben wij een lunchroom genaamd Bar Boon. Je kunt daar heerlijke broodjes, salades, sapjes en koeken kopen. Voor meer info kijk je op www.barboon.nl.

Ook hebben we een heuse beachclub op het Media Park. De HUB vindt je achter het parkeerdek en heeft een terras aan het water waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Meer info vind je op http://hubbeachclub.nl/. De HUB verkoopt broodjes, snacks en heerlijke koffie en thee.

Mocht je meer geïnteresseerd zijn in een diner, dan zijn er buiten het park in de directe omgeving een aantal restaurants gevestigd. Direct naast het park aan de noordzijde (richting Bussum) ligt Café Restaurant ’t Pandje, Lage Naarderweg 131, 1217 XX Hilversum. Telefoonnummer: 035-6214768.

 Kan ik een rondleiding krijgen?
Op het Media Park kan je diverse leuke dingen ondernemen. Zo kan je een bezoek brengen aan het museum voor Beeld en Geluid. Meer informatie hierover kan je vinden op www.beeldengeluid.nl.

Of ga met een treintje over het Media Park en krijg een rondleiding achter de schermen. Alle informatie hierover kan je vinden op www.hillywoodtours.nl.

Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld je eigen film te maken. Kijk op www.dagjemaken.nl voor alle leuke arrangementen.

De dinnershow is ook nog een mogelijkheid. Je kunt hierover alles vinden op https://www.dinnershow.nl/.

 Wat is het parkeertarief?
Op het Media Park hebben we een parkeerdek voor bezoekers. Je betaalt 1,50 euro voor 55 minuten. Om het extra makkelijk te maken kan je in- en uitrijden met je betaalpas zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.

 Ik wil een zaal huren op het Media Park. Hoe werkt dit?
Op het Media Park zijn diverse locaties beschikbaar voor vergaderen en evenementen. Stuur een mail naar info@mediapark.nl en wij vertellen je de mogelijkheden.

 Waar kan ik solliciteren?
Bij Media Park Management B.V. zijn momenteel geen openstaande vacatures. Uiteraard kan je altijd een open sollicitatie sturen. Je mag deze mailen naar info@mediapark.nl.

Op het Media Park zijn meer dan 125 bedrijven gevestigd, dus er is altijd wel ergens een vacature. We raden je aan om te kijken op http://www.indeed.nl/Mediapark-vacatures of www.mediavacature.nl.

 Mag ik stage komen lopen op het Media Park?
Media Park Management B.V. heeft momenteel geen stageplekken beschikbaar. Voor een overzicht van stages in de media verwijzen we je graag naar www.mediastages.nl. En wist je dat er op het Media Park diverse opleidingen zijn van de Hogeschool van Amsterdam, het ROC, Media Perspectives, United en BNNVARA? Kijk op hun sites voor meer informatie.

 Ik maak een werkstuk over het Media Park. Kunt u mij informatie toesturen?
Voor meer informatie over het Media Park verwijzen we je naar www.mediapark.nl. Daar staan ook alle bedrijven die op het park gevestigd zijn met een link naar hun website. We hebben ook een document beschikbaar met daarin een korte opsomming van de geschiedenis van het park.

 Ik wil graag een uitzending bijwonen. Waar kan ik mij aanmelden?
Voor de programma’s die hier worden opgenomen kan je contact opnemen met de verschillende producenten, bijvoorbeeld www.rtl.nl, www.sbs.nl of www.vara.nl.
Ook kunt u de volgende website raadplegen: http://www.nationalemediasite.nl/uitzendingbijwonen.php

 Ik heb een vraag over mijn Omroep Max lidmaatschap
Voor vragen over het lidmaatschap van Omroep Max mail je met info@omroepmax.nl.