het gezicht achter de media

MEDIA PARK EXPO

Op donderdag 21 januari is de allereerste Media Park Expo geopend in de SWITCH op het Joop van den Endeplein.

Een bijzondere expositie met als titel ‘Het gezicht achter de media’. De expositie kenmerkt zich door de ‘mensen achter de schermen’ centraal te stellen en op deze manier een ode te brengen aan alle medewerkers die het Media Park levendig maken, elke dag weer!

Wil je ook de ‘gezichten achter de media’ komen bewonderen? Stuur dan een mail naar switch@mediapark.nlJij en je collega’s zijn van harte welkom!

Fotograaf: Michiel Ton www.fb.com/MichielTonPhotographyFotograaf: Michiel Ton www.fb.com/MichielTonPhotographyFotograaf: Michiel Ton www.fb.com/MichielTonPhotography

The making of..

Voor deze expositie is gekozen voor documentaire fotografie. Tijdens ’the making of’ is er vooraf geen selectie gemaakt, maar is er op een willekeurige dag op zoek gegaan naar werknemers die graag vertelden over hun werk en daarmee ‘Het gezicht achter de media’ vertegenwoordigen. Het resultaat is een grote verscheidenheid aan mensen, functies en werkplekken. Bovendien zijn er korte interviews afgenomen, die de documentaire fotografie compleet maken.

Laura Kamphuis: “Een bijzonder en waardevol project! De uitkomst hiervan is verrassend, interessant en ontzettend inspirerend. Elk persoon heeft iets betekenisvol te vertellen. Iedereen is gepassioneerd over zijn of haar werk. En de trots die hier bij komt kijken, dat was bij elk gesprek en shoot voelbaar. We hebben geprobeerd om eenieder in zijn en haar kracht te fotograferen. Het is een momentopname, maar het beeld vertelt bij elke persoon een ander verhaal. En al deze verhalen, inzichten en zienswijzen vormen samen één nieuw gezicht.”

image001image002