STUDIO 21 VAN RTL NAAR OSEVEN

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Met ingang van 1 juli 2018 draagt RTL de exploitatie van Studio 21 op het Media Park over aan Oseven, dochteronderneming van Maison van den Boer. De Amsterdamse eventcateraar zal tevens de organisatie van dinnershow Pandora op zich nemen en deze continueren in Studio 21, de thuisbasis van de show. Met deze overname, waarbij Oseven tevens het team overneemt, wordt een nieuwe impuls gegeven aan Studio 21, sinds jaar en dag één van de grootste evenementenlocaties op dit gebied.

Mark Achterberg (COO Media Park Management): “Er is met Oseven een betrouwbare partij gevonden om zowel de dinnershow als de exploitatie van de locatie Studio 21 over te nemen. Ze zijn ook zeker geen onbekende, want Oseven is al geruime tijd een vaste partner in de studio op het gebied van de catering. We wensen ze veel mooie evenementen toe in Studio 21.”

Richard Jonker (general manager Oseven) is blij met deze ontwikkeling: “Met de focus op zowel happening als food past de exploitatie van de dinnershow helemaal binnen onze visie. Met enorme trots en toewijding zullen we het succesvolle concept van de dinnershow voortzetten en door ontwikkelen.”

Latest news

Nieuws
NEP VERLENGT HUUROVEREENKOMST OP HET MEDIA PARK
Nieuws
Media Park krijgt stevige impuls door nieuwe langjarige financiering
Nieuws
RTL VERLENGT HUUROVEREENKOMST TOT 2031 OP HET MEDIA PARK
Nieuws
XR LAB GEOPEND OP HET MEDIA PARK
Evenementen
MEDIA TALK: Programmatic Display Advertising
Evenementen
BOON BORREL MET BALLEN