curling cup toernooi 2017

AND THE WINNER IS..?!

Op donderdag 7 december werd voor de derde keer op rij het legendarische Curling Cup toernooi gehouden op het Joop van den Endeplein. Een sportieve en zeer fanatieke middag waarbij er werd gestreden om de felbegeerde gouden wisseltrofee.

Uiteindelijk ging het team van Facility House – De Gladjakkers er met de winst vandoor en mogen zij zich een heel jaar ‘Media Park Curling Cup Champion’ noemen!

Zilver en brons 
De zilveren en bronzen medailles zijn gewonnen door NPO –  De Oortjes en MBO College Hilversum – Studio 6 Prinsesjes. De troostprijs werd uitgereikt aan RTL – Ratelslangen en de sportiviteitsprijs werd gewonnen door Unbranded. Het team van NTR – Volgend Jaar Beter! en de teams van Make-A-Wish werden beloond voor hun aanstekelijke enthousiasme!

De derde editie van het Curling Cup toernooi was wederom een enorm succes! Met dank aan alle zeer fanatieke en sportieve teams van Beeld en Geluid, BNNVARA, Broadcast Rental, iMMovator / Hilversum Media Campus / Events in Business, inVision Ondertiteling, Facility House, Ligatus, Make-A-Wish, MBO College Hilversum, Media Park Management, NEP, Ngage, NICAM, NOS, NPO, NTR, PV Pictures, RTL, Talpa, The Law Factor, Unbranded, United VPRO, YPCA en Zodiak. 

HEB JIJ AL EEN LICHTJE LATEN BRANDEN?

Tijdens het Curling Cup toernooi vond de kick-off van een speciale Make-A-Wish Kerstactie plaats. In december laat Make-A-Wish namelijk de 7000ste(!) wens in vervulling gaan, de wens van de 5-jarige Ismael. Ismael heeft leukemie en droomt van de Kerstman. Make-A-Wish zorgt dat zijn allerliefste wens uitkomt: hij gaat de Kerstman ontmoeten. Voor Ismael betekent dit heel veel, veel meer dan de ontmoeting zelf. De herinnering geeft hem kracht en hoop om door te gaan, tijdens alle moeilijke momenten die nog komen.

Ter ere van deze 7000ste wens staat er op het Joop van den Endeplein een grote Kerstboom met 7000 lichtjes. Hoeveel er straks écht gaan branden, is afhankelijk van jouw bijdrage. Met jouw lichtje laat je een wens uitkomen. Je kunt jouw lichtje kopen via een SMS bericht: SMS WENS naar 4333 of via de website van Make-A-Wish. Bij elke donatie van 10 euro gaat er een lichtje meer branden in de Kerstboom. We hopen dat de Kerstboom op donderdag 21 december in lichterlaaie staat en iedereen kan genieten van deze zeer bijzondere boom!