BROADCAST MEDIA SOCIETY

Op woensdag 3 oktober van 16.00 tot 17.30 uur vindt er weer een gloednieuwe Broadcast Media Society (BMS) plaats, ditmaal in Beeld en Geluid. Ivo Niehe zal deze sessie, met als thema ‘presenteren is een vak’, leiden. Amber Brantsen (NOS Journaal) en Irene Moors zullen door Niehe worden ondervraagd over hun eerste stappen en huidige aanpak. En YouTuber/regisseur Bas van Teylingen vertelt hoe hij zijn Tube School inzet.

Speciaal voor alle mensen die op het Media Park werken, hebben we 20 toegangskaarten weten te bemachtigen. Stuur snel een mail naar daphne@fcklap.nl om je aan te melden, want VOL=VOL.

Deze Broadcast Media Society wordt mede gemaakt door:

 

 

MASTERCLASSES

Voorafgaand aan de BMS vinden er drie masterclasses (van 15.00 tot 16.00 uur) plaats.

Masterclass 1
The Voice, Dance Dance Dance, Ik hou van Holland: drie formats die iedereen kent, die de hele wereld over gaan en die allemaal bedacht en gemaakt zijn door Talpa Media. SBS6, Veronica en 538: drie zenders, radio en tv, die ook iedereen kent en die met nog een heel aantal andere bekende mediamerken onderdeel zijn van Talpa Network. Geertje Hoek (Talpa Media) en Thomas Loudon (Talpa Network) vertellen samen over twee bijzondere Nederlandse mediabedrijven, gebouwd op passie, durf en innovatiekracht.

Masterclass 2
In Nederland is YouTube in de ogen van veel mensen nog altijd het domein van de jeugd. En hoewel het klopt dat het in eerste instantie voornamelijk de jeugd is die de reguliere tv massaal heeft ingeruild voor YouTube, is het een grote misvatting om dit platform niet serieus te nemen. YouTuber/regisseur Bas van Teylingen, gaat uitgebreid in op De Sociale Revolutie ‘die verder gaat dan we ooit hebben gezien’.

Masterclass 3
Thomas Kole (Graphics Designer) geeft een Live Augmented Reality demo bij NEP in de grootste Green Screen studio van Nederland.

Alle deelnemers aan de masterclasses worden op woensdag 3 oktober om 14.30 uur ontvangen in het Atrium van Beeld en Geluid.

Bij de masterclasses zijn nog circa 15 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan op: www.broadcastmagazine.nl/event/masterclasses