Test beheer

Het Media Park is het bruisende mediahart van Nederland. Elke dag werken hier ca. 6.000 mensen bij meer dan 125 bedrijven en organisaties. Dit vraagt om een professionele werkomgeving en flexibele service. Een hands-on, dedicated team van professionals staat dan ook dagelijks klaar om bewoners, bezoekers en relaties van het park te helpen. Het Media Park Beheer team weet wat er speelt en kent het park, de huurders en zijn bewoners als geen ander. Het team doet er alles aan om een plek te bieden waar haar bewoners ongestoord kunnen verblijven, werken of ondernemen. En doelgericht kunnen bouwen aan de media toekomst van morgen.

Team
Het team onder leiding van Jim Reerink (CEO), Tim Sleegers (CFO), Mark Achterberg (COO) en Hans Heesen (CTO), bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in medialand als op het Media Park, en draagt zorg voor het commercieel, technisch/facilitair en financieel management van 160.000m2 vastgoed, waaronder kantoren, bedrijfsruimte, horeca en studio’s. Media Park Beheer is verantwoordelijk voor de (her)ontwikkeling van het vastgoed alsmede de “branding concepten”, waarmee het mediaconcept verder wordt versterkt. Het team is de ’spin in het web’ en werkt nauw samen met de zeer betrokken gemeente Hilversum en stakeholders als het Instituut voor Beeld en Geluid, NOS en NPO.

Initiatieven
Media Park Beheer neemt initiatief, speelt snel in op ontwikkelingen in de markt en creëert nieuwe concepten. Recent is LAB24 geopend; een laagdrempelig kantoorconcept dat dient als kweekvijver voor ambitieuze start-up companies opererend in de media industrie. Tegelijkertijd is ook de SWITCH gerealiseerd in het hart van het Media Park; een ontmoetings- en activatieplek opgetrokken uit hergebruikte zeecontainers. Tevens is Media Park Beheer nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Hilversum Media Campus, de publiek-private samenwerking waar bedrijven en onderwijs samen zullen werken in het nog te ontwikkelen MediaLab. En de Beachclub, coming soon…

Media Park Beheer, your asset manager.
Media Park Beheer is onderdeel van de STONE22 Group.

Test beheer

test@beheer.nl
0612345678
testadres

contact