Studio 21 op Media Park wordt Arena voor ‘Boxing Influencers’

Nieuws

16 oktober 2024
Business

Studio 21 op Media Park wordt Arena voor ‘Boxing Influencers’

Op zondag 22 december zal Studio 21 op het Media Park in Hilversum het toneel zijn van ‘Boxing Influencers’. Dit evenement, georganiseerd door Videoland, brengt populaire influencers en erkende vechtsportlegendes samen in de boksring. De strijd belooft een boeiende mix van sport en entertainment, exclusief te streamen via Videoland.

Onder de prominente deelnemers bevinden zich Dave Roelvink, die het opneemt tegen vechtsportlegende Melvin Manhoef, en Andy Ristie versus Jason Wilnis in een Clash of Champion. De avond omvat ook het pro-debuut van Geraldo Holzken en Tony Jas, terwijl Djamilla en Lena vechten om de BMF Title. Nieuwe talenten zoals Sem van Dijk, Gigi Adam, Kaylee Willems en Ayoub Louihrani (Boer Ayoub) maken eveneens hun opwachting in de ring.

Intrigerende match-ups zoals De uitdager, met Vonneke Bonneke tegen Louisa Janssen, en Influencer vs TV, waarin Joey Bravo en Mark Schaaf het tegen elkaar opnemen, zullen ongetwijfeld voor spektakel zorgen. Verdere details over de tegenstanders van deze matches worden binnenkort onthuld.

Boxing Influencers is niet alleen een showcase van bokstalent, maar ook een podium waarop influencers hun kracht en vaardigheden kunnen demonstreren. Het evenement wordt geproduceerd door Melvin Manhoef en Maurice Hols in samenwerking met Tigris Media en Videoland, die samen streven naar een onvergetelijke show.

Markeer 22 december 2024 in je agenda en bereid je voor op een dag vol spannende gevechten en topentertainment, exclusief beschikbaar via Videoland.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws