Nieuwe panelshow ‘Onderaan de Streep’ met Astrid Joosten en Tobi Kooiman

Nieuws

15 oktober 2024
Business

Nieuwe panelshow ‘Onderaan de Streep’ met Astrid Joosten en Tobi Kooiman

BNNVARA introduceert een nieuwe panelshow ‘Onderaan de Streep’, waarin presentatrice Astrid Joosten en cabaretier-wiskundige Tobi Kooiman de fascinerende wereld van getallen verkennen. Van opiniepeilingen tot onverwachte statistieken en exacte getallen, alle numerieke curiositeiten passeren de revue in deze boeiende serie.

De opnames vinden plaats in Studio 20 te Hilversum op de volgende data: 15 en 18 oktober, en 19 en 21 november. Bezoekers kunnen kiezen tussen een middagvoorstelling om 13:00 uur of een namiddagvoorstelling om 15:30 uur. De show belooft niet alleen informatief maar ook vermakelijk te zijn, met een speelse waarschuwing van de makers: “Er is een groot risico dat je veel slimmer naar buiten komt dan je binnen ging.”

Toegang tot de show is gratis voor leden van BNNVARA, terwijl reguliere tickets slechts €6,00 kosten. Bezoekers moeten minimaal 16 jaar oud zijn om de opnames bij te wonen.

Ben je klaar om je kennis te verrijken en tegelijkertijd goed te lachen? Koop hier je tickets voor  Onderaan de Streep. Mis deze kans niet om twee van Nederland’s scherpste geesten live in actie te zien.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws