NPO FunX presenteert DiXte 1000 Exclusive met Cho

Nieuws

14 oktober 2024
Business

NPO FunX presenteert DiXte 1000 Exclusive met Cho

NPO FunX biedt luisteraars een unieke kans met een exclusieve livesessie van Cho in de A’DAM Toren in Amsterdam. Dit intieme optreden voor een selecte groep fans markeert een bijzonder moment in de muziekwereld. Fans die erbij willen zijn, kunnen deelnemen door te stemmen op de ‘FunX DiXte 1000’, een lijst met de echte hits, gekozen door de luisteraars van FunX. Stemmen is mogelijk vanaf vandaag via funx.nl/dixte1000.

FunX-dj Fernando Halman lanceerde vanochtend tijdens zijn show Start met Fernando de stembussen voor de DiXte 1000. Door te stemmen op hun favoriete nummers maken luisteraars kans op toegangskaarten voor de DiXte 1000 Exclusive met Cho, of een plek bij de DiXte1000 Lounges tijdens de uitzendweek. De volledige DiXte 1000-lijst wordt op vrijdag 1 november bekendgemaakt. De spanning over wie de top 3 haalt blijft bestaan tot zaterdag 2 november, wanneer er opnieuw gestemd kan worden. De onthulling van de top 3 vindt plaats op vrijdag 8 november.

DiXte 1000 Exclusive met Cho

Voor de DiXte 1000 Exclusive heeft FunX de hip-hop artiest en songwriter Cho uitgenodigd om een intiem optreden te verzorgen voor zijn grootste fans. Al meer dan tien jaar maakt Cho deel uit van de DiXte 1000 met hits zoals “Popalik” en “Misschien wel hè”. Zijn invloedrijke carrière heeft hem een prominente plek opgeleverd binnen de Nederlandse hiphopscene.

Cho is bekend om de persoonlijke verhalen die hij deelt in zijn muziek, vaak geïnspireerd door liefdesavonturen, waarmee hij meerdere keren AFAS Live uitverkocht en onlangs een hoogtepunt bereikte met een uitverkocht optreden in het Koninklijk Theater Carré. Met zijn voortdurende vernieuwingen en impactvolle bijdragen heeft Cho een blijvende stempel gedrukt op de Nederlandse hiphopcultuur. Vorig jaar was hij met maar liefst twaalf nummers vertegenwoordigd in de DiXte 1000, en dit jaar treedt hij op als de exclusieve artiest van het evenement.

De FunX DiXte 1000 wordt uitgezonden van zaterdag 2 tot en met vrijdag 8 november op FunX, via FunX.nl en de gratis NPO Luister-app.

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws