Muzieksamensteller Radio (m/v/x)

Muzieksamensteller Radio (m/v/x)

Kenmerken
  • Bij: NTR
  • Branche: Media

Heb jij een passie voor klassieke muziek? Volg jij de klassieke muziekwereld op de voet? Bereikt het laatste nieuws uit de klassieke muziek jou altijd als eerst en snap jij als geen ander welke concerten, musici enverhalen een groot podium verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NTR is de omroep achter veelgeprezen titels als Het Klokhuis, Andere Tijden, Dream School en Kunststof. Op het gebied van cultuur, informatie, educatie en wetenschap bieden we content voor alle doelgroepen, met programma’s en platforms die inspireren en leiden tot nieuwe inzichten en persoonlijke groei.

NTR Klassiek zet de deuren van de klassieke muziekwereld open voor het grote publiek. Met eigen liveconcerten, actuele en informatieve radioprogramma’s, podcasts en muzikale specials houden we klassieke muziek levend op tv, radio en online.

Voor NTR Podium, het zes-dagelijkse actuele klassieke muziekprogramma op NPO Klassiek, zoeken wij per 1 december 2024 een Muzieksamensteller Radio (m/v/x).

Dit ga je doen:
– Als muzieksamensteller ben je verantwoordelijk voor de muzikale invulling, het draaiboek en de radioregie van het programma Podium;
– Je verzorgt 1 a 2 uitzendingen per week en bepaalt samen met de redactie de inhoud en koers van alle uitingen van het programma;
– Vanuit een gedegen muziekinhoudelijke kennis maak je redactionele afwegingen;
– Je vergadert actief mee met de redactie, komt met eigen nieuws uit de klassieke wereld;
– Je schrijft goede presentatieteksten en onderhoudt nauw contact met de redacteur van dienst.

Dit ben jij:
– Een professional met liefde voor klassieke muziek, radio en journalistiek;
– Een kenner van wat er speelt in het klassieke muziekleven, met een eigen netwerk;
– Iemand die makkelijk contact maakt, helder communiceert en even consequent als vanzelfsprekend opvolging geeft aan gemaakte afspraken;
– Een enthousiaste collega die met eigen inbreng, ideeën en in uitwisseling met collega’s elke dag het best mogelijke programma wil maken;
– Een beheerste regisseur die ook bij laatste nieuws tijdens live-uitzendingen en onder tijdsdruk de rust en het overzicht behoudt;
– Een flexibel redactielid, bereid om op onregelmatige tijden te werken.

En dit bieden wij:
Een contract vanaf 1 december 2024 voor de periode van een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Deze functie wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, gehonoreerd binnen salarisklasse G (inschaling tussen € 3.118,00 en € 4.757,00) van de omroep-CAO. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel.

Ambitie zien we graag en we dragen met veel plezier bij aan jouw ontwikkeling. Wil je doorgroeien, iets anders proberen of wat nieuws leren? Intern biedt NTR hier veel gelegenheid voor, maar dankzij onze opleidingsbudgetten en jouw persoonlijke loopbaanbudget (€1.000,- per 5 jaar) gaat de verrijking wat ons betreft ook buiten de werkvloer verder.

NTR heeft een decemberuitkering van 6%, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, ruim 5 weken vakantie op jaarbasis, jaarlijkse periodieke groei in je salaris, een collectieve pensioenregeling en een maandelijkse tegemoetkoming voor je ziektekostenverzekering.

Klimaatbewust werken is een groot goed bij NTR. Samen met de collega’s van andere publieke omroepen doen we mee aan het duurzaamheidsprogramma ALBERT, waarmee we voorwaarden creëren om te kunnen streven naar een minimale CO2-voetafdruk bij alles wat we maken.

NTR streeft tot slot naar een inclusieve organisatiecultuur die de diversiteit van onze maatschappij weergeeft. Een sfeer waarin iedereen zich thuis en verbonden voelt draagt bij aan het werkplezier en biedt maximaal ruimte voor inspiratie en creativiteit. Wij geloven in de meerwaarde van ieder individu, onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Verder wacht jou een gemotiveerd en creatief team dat bestaat uit ambitieuze en enthousiaste professionals op het gebied van klassieke muziek.

Vragen?
Voor nog meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gijs van Maanen, eindredacteur a.i. Radio Klassieke Muziek, Gijs.Van.Maanen@ntr.nl, 06 22479770

Enthousiast geworden? Reageer dan!
Ben je enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan uiterlijk 27 september met je motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je gesolliciteerd?
De gesprekken vinden plaats in de week vanaf 7 oktober. Je hoort tegen die tijd van ons of we verder met je gaan in de sollicitatieprocedure!

 

 

Kenmerken
  • Bij: NTR
  • Branche: Media