Nieuw op het Media Park: The Deli

Nieuws

26 augustus 2024
Media campus

Nieuw op het Media Park: The Deli

Maandag 2 september opent The Deli op het Media Park. Na het succes van David’s Bar & Restaurant lanceren David en Raoul, in samenwerking met het Media Park, een nieuw horecaconcept op de plek waar Bar Boon voorheen zat. De twee horecamannen lieten zich inspireren door de Amerikaanse deli’s in New York. Vanaf 2 september kun je hier terecht voor verse koffie en gezonde maaltijden. Wij spraken met ze over dit nieuwe avontuur.

Het idee voor The Deli is ontstaan vanuit een veranderende vraag van mensen op het Media Park naar lunchmogelijkheden.“De tijd van een standaard ‘broodje kaas’ is voorbij,” zegt Raoul. “Mensen maken tegenwoordig bewustere keuzes als het om hun lunch gaat, en dit zagen we steeds vaker terug op het park. Met de opening van een webshop voor snelle lunch bestellingen en leveringen, ontstond het idee om dit concept uit te breiden naar een fysieke locatie en zo een nieuwhorecaconcept te lanceren op het Media Park.”

Hier lees je het hele interview met David & Raoul.

The Deli is vanaf maandag 2 september van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 8:30 voor koffie, sappen, sandwiches, salades en bowls.

 

Lees ook het nieuws over andere Campus-gerelateerde onderwerpen

Meer nieuws